Το CLOT X Nike Air Max 1 “Kiss of Death” από το 2006 κάνει μια επιστροφή

το 2006, το Hong Kong Multi-Hyphenate Edison Chen συνεργάστηκε με τον θρυλικό καλλιτέχνη Mc Yan καθώς και το Swoosh για τον Πρόλο X Nike Air Max 1 “Kiss of Death”. Κατασκευάστηκε για να γιορτάσει το άνοιγμα της πρώτης μπουτίκ της Κίνας, ACU, θεωρείται από πολυάριθμα ως το πιο ιερό των Grails, ιδιαίτερα για τα sneakerheads στην Ασία. Τώρα, σύμφωνα με το αξιόπιστο πάνινο παπούτσι @pyeaks, η τρία collab της μεθόδου έχει οριστεί για να κάνει μια επιστροφή, καθώς και εδώ είναι ό, τι καταλαβαίνουμε μέχρι τώρα!

Εικόνα μέσω αγαθών σταδίου
Εμπνευσμένο από την έννοια του “chi” που στην κινεζική κουλτούρα είναι η σημαντική δύναμη ζωής που ρέει με το σώμα, το “φιλί του θανάτου” έχει να είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά AM1 που υπάρχουν. Με ένα μπεζ, πορτοκαλί, καθώς και κόκκινο χρωματικό σχέδιο, σκάει και το περιβάλλον και το ίδιο λειτουργεί για μια εντυπωσιακή ποπ αντίθεση.

Κατασκευασμένο κυρίως από βουτυρώδη ομαλή σουέτ, θα ανακαλύψετε επίσης τα Snakeskin στα swooshes της Nike καθώς και μια παύλα του δέρματος στρουθοκαμήλου στη φτέρνα. Φυσικά, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το “KOD” χωρίς να συζητήσουμε τα διαφανή πάνελ TPU που διακοσμούν το κουτί των δακτύλων, προβάλλοντας με υπερηφάνεια το εσωτερικό εμπνευσμένο από βελονισμό.

Αυτή τη στιγμή, πολύ δεν γίνεται κατανοητό για το θρόμβο X Nike Air Max 1 “Kiss of Death”, ωστόσο αναμένεται να μειωθεί κάποια στιγμή το 2021. Ας καταλάβουμε αν θα προσθέσετε ένα ζευγάρι στη συλλογή σας, Εκτός από το γεγονός ότι είστε εδώ, ρίξτε την πρώτη σας ματιά στην επόμενη Peaceminusone X Nike Air Force 1 του G-Dragon 1 “Para-noise”!

Εικόνα μέσω αγαθών σταδίου

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.