Το Air Jordan 1 Low παίρνει τη φωτογραφία “Shattered Backboard”

αυτό: είναι το 1985 και ο Michael Jordan ετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν του στο NBA παίζοντας ένα παιχνίδι έκθεσης στην Τεργέστη της Ιταλίας. Σε ένα σημείο, τόσο σθεναρά dunks στο διαδίκτυο που καταστρέφει εντελώς το γυαλί στο πίσω μέρος, έτσι, η γέννηση του τώρα-εικονοστοιχείου «θρυμματισμένου πίσω» colourway. Θεωρείται από πολυάριθμες ως το καλύτερο μη-og Air Jordan 1 Colourway ποτέ, είναι τώρα έτοιμο να χαρίσει το Air Jordan 1 χαμηλό για πρώτη φορά ποτέ.

Φτάνοντας στο πολύ γνωστό πορτοκαλί, λευκό, καθώς και μαύρη παλέτα χρωμάτων, αυτή η έκδοση είναι μια ακριβής λήψη του πρωτότυπου με μερικές εξαιρετικά μικρές διαφορές. Ένα πορτοκαλί “23”; Κοτάρει την περιοχή του λαιμού, ενώ ένας λευκός άλμα χτυπά τη γλώσσα, παρέχοντας μια ποπ αντίθεση. Επιπλέον, το φτερωτό λογότυπο μπάσκετ που είναι συνήθως κεντημένο γύρω από τον αστράγαλο κινείται προς τη φτέρνα.

Υλικό-σοφός, το AJ1 χαμηλό «θρυμματισμένο backboard» είναι κατασκευασμένο από ένα premium nubuck, ενώ τα δερμάτινα ρόμπα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το σήμα SWOOSH κατά μήκος των πλευρικών καθώς και των μέσων πλαϊνών πάνελ. Φυσικά, όπως το ζευγάρι OG, αυτή η επανάληψη βρίσκεται στην κορυφή μιας εξαιρετικά καθαρής λευκής μεσαίας σόλας για άνεση, όπως τίποτα άλλο εκεί έξω.

Τοποθετήστε το να μειωθεί πολύ σύντομα, φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για πολύ περισσότερα νέα σχετικά με το Air Jordan 1 χαμηλό «θρυμματισμένο backboard» καθώς αναπτύσσεται! Θα προσθέσετε ένα ζευγάρι στη συλλογή σας; Ενημερώστε μας, καθώς και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά Nike Sneaker!

Leave a Reply

Your email address will not be published.