Το Maison Margiela X Reebok Classic Leather Tabi βρίσκεται στα έργα

καθώς η γραμμή συνεχίζει να θολώνει ανάμεσα σε υψηλή μόδα και πάνινα παπούτσια, τώρα παίρνουμε την πρώτη μας εμφάνιση ακόμα στο επερχόμενο Maison Margiela X Reebok Classic Leather Tabi. Πρώτα πειράζει από τον Kim K την περασμένη εβδομάδα, ενώ σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που το δίδυμο εξουσίας συνεργάστηκε, αναλαμβάνοντας προηγουμένως τη μανία Instapump τον Ιανουάριο του 2020, αυτή η συνεργασία είναι απολύτως πολύ πιο φοβερό από το πρώτο, και με Ότι μπορούμε να πούμε ότι είμαστε αρκετά προωθημένοι για αυτό!

Λαμβάνοντας έμπνευση από τα πρότυπα παπούτσια Jika Tabi που αναπτύχθηκαν στις αρχές του 20ου αιώνα Ιαπωνία, η ανάληψη του Maison Margiela στο κλασικό δέρμα διαθέτει ένα προ-ηλικιακό “Bianchetto” γκρι δερμάτινο πάνω . Η συν-επώνυμα λεπτομερειών χτυπά τη γλώσσα, ενώ το διάγραμμα αριθμού υπογραφής του Παρισιού μπορεί επίσης να βρεθεί σε όλη την έκταση.

Εικόνα μέσω του Reebok
Φυσικά, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αυτήν την επερχόμενη συνεργασία Reebok χωρίς να αναφέρουμε το ειδικό σχεδιασμό δακτύλων εκ των προτέρων. Ενώ άλλες μάρκες όπως η Nike έχουν πέσει παρόμοια ζευγάρια πρόσφατα, συμπεριλαμβανομένου του ISPA Road Warrior, αυτή είναι ίσως η πιο μινιμαλιστική ανάληψη της τυπικής σιλουέτας υποδημάτων ακόμα.

Με μια απελευθέρωση για τις 30 Ιανουαρίου, ενημερώστε μας αν θα αντισταθμίσετε το Maison Margiela X Reebok Classic Leather Tabi και σε σχετικές ειδήσεις, το Bape X Reebok Club C παρουσιάζει το διάσημο λογότυπο αστέρι!

Εικόνα μέσω του Kim Kardashian

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.