Κοιτάξτε την πρώτη ματιά στο Nike SB Dunk Low “Laser Blue”

Είμαστε τώρα στα μισά του δρόμου που αισθάνεται σαν να έχει πάει απίστευτα γρήγορα, καθώς και δεν έχουμε αμφιβολίες που έχουν ήδη χειριστεί πολλοί από εσάς Τα χέρια σας σε τουλάχιστον ένα ζευγάρι Nike Dunks. Κρατώντας αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε πολλή περιοχή στην περιστροφή σας, καθώς το Nike SB Dunk Low “Laser Blue” έχει μόλις πειράξει από το Sneaker Insider @CulturesourceIn Έτσι, ελέγξτε για περισσότερα!

Ξεκινώντας από την κορυφή, μια χοντρά μαξιλάρια που βρίσκεται για να παρέχει πρόσθετη μαξιλαράκια καθώς και άνεση για τον χρήστη, κυρίως για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των σκέιτερ, καθώς αυτό διαφοροποιεί το SB Dunk από τη ρουτίνα Nike Dunks. Επιπλέον, καθιστώντας αυτή την έκδοση ένα must-cop για τους άπληστους λάτρεις της Nike είναι το σχέδιο χρώματος που τραβήχτηκε απευθείας από το Nike Air Max 90 OG “Laser Blue” από το 1990.

Η μετατόπιση προς την πρωταρχική κατασκευή χαμηλής κορυφής, η τοποθέτηση μαζί επικαλύπτει τις επιδοκιμάζει σε λευκό καθώς και χειροτεχνία τα κιβώτια των δακτύλων καθώς και τα περιλαίμια για να προσφέρουν αυξημένη ανθεκτικότητα. Τα πάνελ που περιβάλλουν τα δάχτυλα των ποδιών, τα eyestays καθώς και την κάλυψη των τεταρτημορίων είναι όλα με ένα ουδέτερο γκρι, σε συνδυασμό με “μπλε λέιζερ” που σηματοδοτεί τα διακοσμητικά γλωσσικά, κορυφαίες καρτέλες τακουνιών, καθώς και ανθεκτική εξωτερική σόλα από καουτσούκ, και στη συνέχεια στρογγυλεύονται από το Stark Black On the τμήματα τακουνιών. Η διαμόρφωση είναι συνολική με τις ετικέτες Nike SB Tongue, καθώς και τα λογότυπα Swoosh Grey Suede στα πλευρικά τοιχώματα.

Το Nike SB Dunk Low “Laser Blue” δεν έχει επί του παρόντος επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο, αν παραμείνετε κλειδωμένοι στο καλύτερο εδώ στον μοναδικό προμηθευτή, θα είμαστε ο πρώτος που θα σας ενημερώσουμε για όλες τις πιο πρόσφατες ημερομηνίες απελευθέρωσης της Nike. Στις σχετικές ειδήσεις, προετοιμαστείτε για το Gundam X Nike SB Dunk High!

Εικόνα μέσω του CulturesourceIncnike SB Dunk Low “Laser Blue”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του CulturesourceIncnike SB Dunk Low “Laser Blue”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published.