Το Nike Air Max 90 “Black Tie-Dye” παίρνει ένα ψυχεδελικό makeover

το θρυλικό Air Max 90 του Tinker Hatfiel Ντυμένος με εκπληκτική ενδυμασία που αφήνει sneakerheads με δέος. Τι σημαίνει αυτό ακριβώς; Checkouts σε ταχύτητα αστραπής. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε δει καλύτερη ματιά στο ολοκαίνουργιο Nike Air Max 90 “Black Tie-Dye”, καθώς μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι δεν θα είναι γύρω για πολύ!

Οι επίσημες εικόνες δείχνουν ότι ο σχεδιασμός διατηρεί όλα τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά που όλοι έχουμε αγαπήσει, αγαπάμε, καθώς και κατέληξε να είναι εξοικειωμένος με τα χρόνια, κυρίως μιλώντας για το ορατό σύστημα αέρα που εγκλείζεται μέσα στη μεσαία σόλα κάτω από τα πόδια – προσφέροντας ένα παράφρονα ποσότητα μαξιλαριού καθώς και άνεση φυσικά.

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Το Fit Together Uppers απολαμβάνει έναν μαύρο τόνο που επιτρέπει τη συμμόρφωση με τα χαρακτηριστικά για να προσφέρει μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο κλασικό της δεκαετίας του ’90: κόκκινο καθώς και μπλε-dye επικαλύψεις που σηματοδοτούν τα πλευρικά λάσπη καθώς και δερμάτινα εργαλεία. Η στρογγυλοποίηση της ψυχεδελικής διαμόρφωσης είναι οι παραδοσιακές προθέσεις επωνυμίας Nike που κοσμούν τη γλώσσα, τις πέλματα, καθώς και τις επικαλύψεις των τακουνιών.

Το Nike Air Max 90 “Black Tie-Dye” αξίζει εξαιρετικά μια περιοχή στη συλλογή σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι κατευθύνετε προς τη Nike αυτή τη στιγμή, ενώ τα μεγέθη είναι ακόμα διαθέσιμα! Μην παραλείπετε να θυμηθείτε να επιθεωρήσετε μαζί μας εδώ ακριβώς στον μοναδικό προμηθευτή για όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες της Nike. Στα συσχετισμένα νέα, να αντλήσετε για το καλοκαίρι με το Nike TN Air Max Plus “Sport Red”!

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published.