Το Nike Air Force 1 “Metallic Pewter” επανεξετάζει ένα κλασικό

Η Nike Air Force 1 είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο θρυλικές σιλουέτες όλων των εποχών. Σχεδιάστηκε το 1982 από τον σχεδιαστή της Nike Bruce Kilgore και έγινε γρήγορα ένα fanavourite μεταξύ των sneakerheads. Επειδή, τότε, έχουν ξεκινήσει πολλές παραλλαγές και συνεργασίες, τσιμεντοποιώντας το ζευγάρι ως λατρευτικό-κλασικό ακόμη και σήμερα.

Αυτή η έκδοση “White/Metallic Pewter” είναι μία από τις πιο πρόσφατες παραδόσεις που θα ξεκινήσουν από το εμπορικό σήμα SWOOSH και παρέχουν μια αυξημένη ανάληψη της γνωστής σιλουέτας που αναμφίβολα θα βοηθήσει να πάρει τη συλλογή του sneaker μέχρι το επόμενο επίπεδο!

Nike Air Force 1 “Λευκό/Metallic Pewter”

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Κατασκευασμένο από το Premium Leather, το πάνω μέρος δείχνει την κλασική επένδυση του AF1 μαζί με άλλες διαχρονικές λεπτομέρειες, όπως τα λογότυπα SWOOSH σε κάθε πλευρά και το διάτρητο κουτί των δακτύλων που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε. Οι μεταλλικές περιγραφές κασσίτερου περιβάλλουν βασικές λεπτομέρειες, όπως το Nike Air Branding στα τακούνια, προσθέτοντας ένα άλλο επίπεδο στο σχέδιο.

Underfoot, ο σχεδιασμός παραμένει αληθινός στο OG με μια χοντρά καουτσούκ μεσαία σόλα που περιβάλλει την τεχνολογία Nike Air που εγγυάται την τεχνολογία Nike που εγγυάται να υπομείνει ώρες φθοράς κάθε μέρα. Όποιος έχει προηγουμένως ανήκει σε ένα ζευγάρι θα γνωρίζει ήδη ότι είναι απλά μια ντουλάπα ουσιαστική!

Nike Air Force 1 “Λευκό/Metallic Pewter”

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Εάν θέλετε να μπείτε στη Nike Air Force 1 “White/Metallic Pewter” τα καλά νέα είναι ότι το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι στο απόθεμα σε σχεδόν όλα τα μεγέθη στο Nike UK! Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στο μοναδικό πάροχο για όλες τις πιο πρόσφατες ειδήσεις και ενημερώσεις και ενώ είστε εδώ, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την επερχόμενη συνεργασία AF1 του Drake!

Nike Air Force 1 “Λευκό/Metallic Pewter”

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published.