Το Atmos X Adidas Superstar είναι τόσο άγριο όσο παίρνει

μετά την αποκάλυψη των παραλλαγών “G-SNK” και “R-SNK” το καλοκαίρι, το Atmos X Adidas Superstar έχει κάνει μια θριαμβευτική επιστροφή, αυτή τη φορά με θαυμάσια Άγρια χρωματική παλέτα που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια. Ενώ η αγάπη του Hirofumi Kojima για όλα τα πράγματα λεοπάρδαλη εκτύπωση είναι σίγουρα κάτι καινούργιο, είναι υπέροχο να το βλέπεις στη διάσημη σιλουέτα τριών λωρίδων.

Ένα μοντέλο που γιορτάζει την 50ή επέτειό του φέτος, το σούπερ σταρ είναι διακοσμημένο στο ζωοθετικό μοτίβο που έγινε για να ταυτοποιηθεί – λογοπαίγνιο που προορίζεται. Το μαύρο τριών λωρίδων που βυθίζεται σε όλη την τεχνητή γούνα πάνω, ενώ ένα ελαστικό κέλυφος toe κοσμεί το μέτωπο για αυτό το κλασικό βλέμμα που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε.

Εικόνα μέσω του Atmos

Εικόνα μέσω του Atmos
Το χρυσό foil branding κοσμεί το σήμα “adidas” στη γλώσσα, στρογγυλεύοντας από την μεγάλη απελευθέρωση που εμπνέεται από γάτα.

Αναμένεται να χτυπήσει τα ράφια στις 16 Οκτωβρίου, το σούπερ σταρ Atmos X Adidas μπορεί να μην είναι για όλους, αλλά ένα πράγμα που είναι σίγουρο είναι ότι είναι τόσο άγριο όσο παίρνει. Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτό το εξωτικό χρώμα, και σε σχετικές ειδήσεις, πολύ πιο περιφερειακά αποκλειστικά Pharrell Williams X adidas NMDs βρίσκονται στα έργα!

Εικόνα μέσω του Atmos

Εικόνα μέσω του Atmos

Leave a Reply

Your email address will not be published.