Το DQM X Nike Air Max 90 “Bacon” από το 2004 κάνει μια επιστροφή

αρχικά προοριζόταν να επιστρέψει στην Air Max Day 2020, η επανεκκίνηση του DQM X Nike Air Max 90 “Bacon” αναβλήθηκε σε άγνωστους λόγους. Με αυτό είπε, το αξιοσέβαστο πάνινο πάνινο @Py_Rates μας έχει ενημερώσει τώρα ότι το διάσημο AM90 πρόκειται να κάνει μια επιστροφή το επόμενο έτος, και εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα!

Κατασκευάστηκε σε συνεργασία με το κατάστημα Skateboard της Νέας Υόρκης, το “μπέικον” αντιπροσωπεύει τα διαφορετικά στάδια του μαγειρεμένου κρέατος. Κατασκευασμένο από μια σειρά από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως το Buttery Smooth Suede και το πολυτελές δέρμα, είναι ζωγραφισμένο σε μια κρέμα και κόκκινη παλέτα Porky με μια παύλα ροζ κατά μήκος της πλευρικής και μεσαίου Nike Swoosh Branding.

Κάτω από κάτω θα βρείτε μια γήινη καφέ αέρα μεσαία σόλα, και στρογγυλοποιώντας όλα μακριά είναι καουτσούκ στοιχεία σε όλα τα βλέφαρα και το σήμα τακουνιών, οριστικοποιώντας το θρυλικό σχέδιο Air Max 90.

Τώρα για αυτή την σημαντική ημερομηνία επανεκκίνησης. Σύμφωνα με το @py_rates, τα ποιοτικά κρέατα του Dave X Nike Air Max 90 “Bacon” πρόκειται να επιστρέψουν κάποια στιγμή τον Μάρτιο του 2021 κατά τη διάρκεια της ημέρας Air Max. Ενημερώστε μας αν θα προσθέσετε αυτά τα sizzling πάνινα παπούτσια στη συλλογή σας, και σε σχετικές ειδήσεις, το Nike SB Dunk Low “Trail End” από το 2007 πρόκειται επίσης να κάνει μια επιστροφή!

Εικόνα μέσω του Lukas Baetza

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.