Κοιτάξτε πρώτα το θραύσμα X Jordan 1 ‘Black toe’;!

Η παραπάνω μακέτα κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το έτος, όταν η είδηση ​​διαρρέει ένα θραύσμα X Jordan 1 συνεργασία. Πολλοί από εσάς ήταν σκεπτικοί που δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι οι δεξιότητες του Photoshop των σημερινών λεγόμενων λογαριασμών διαρροής παπουτσιών. Μετά από όλα, οποιοδήποτε άτομο μπορεί να προσθέσει ένα λογότυπο θραυσμάτων στη φτέρνα ενός Ιορδανίου 1 ‘bred’, σωστά;!

Τούτου λεχθέντος, καθώς και, ενώ μπορεί να έρθει ως σοκ, φαίνεται ότι το κομμάτι θα συμμετάσχει στην πραγματικότητα για μια παρακολούθηση της Ιορδανίας 1. Ωστόσο, σύμφωνα με το @modernnotoriety, αυτό το ζευγάρι δεν θα εμφανιστεί σε ένα χρωματιστό χρώμα, ωστόσο, μάλλον το Εικονικό «μαύρο δάχτυλο».

Εάν η τελευταία συνεργατική Ιορδανία 1 από το Hiroshi Fujiwara είναι κάτι που πρέπει να περάσει, αυτό το επερχόμενο στυλ θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά περιζήτητο. Το θραύσμα X Jordan 1 ‘Sport Blue’, το οποίο ξεκίνησε το 2014, εξακολουθεί να διοικεί πάνω από £ 1000 στην αγορά μεταπώλησης!

Σύμφωνα με πηγές, το Jordan 1 ‘Black Toe’ από το Fragment έρχεται το 2019. Κρατήστε το κλειδωμένο στα κοινωνικά μας κανάλια για περισσότερες ενημερώσεις καθώς και ειδοποιήσεις. Διαφορετικά, ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις τελευταίες σιλουέτες Jumpan εδώ, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών μεσαίων χρωμάτων αυτής της σεζόν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.