Η συλλογή 3M X Nike Sneaker πέφτει αυτή την εβδομάδα!

Είστε έτοιμοι για τη συλλογή 3M X Nike Sneaker; Πιθανώς μία από τις πιο τεράστιες σειρές για να πέσει αυτή τη σεζόν, η κάψουλα έντεκα μοντέλων γίνεται για να γυρίσει τα κεφάλια. Επαναπδιοικτοποίηση συνολικά επτά σιλουέτες, μην χάσετε όταν ξεκινούν αυτή την εβδομάδα στις 5 Νοεμβρίου!

1
2
3
4

Το κλοτσιές όλων με τέσσερις Πολεμικές Αεροπορίες 1, συμπεριλαμβανομένου του “μαύρου”, του “λευκού”, του “μαύρου ασημένιου” και της “κορυφής λευκού”, όλα αυτά είναι κατασκευασμένα από πριγκωμένο δέρμα και πολύ λεπτές σε αντίθεση με ένα μεταλλικό Nike Swoosh που Πυροβολεί στα πλευρικά και μεσαία πλευρικά πάνελ. Δύο ζεύγη της Πολεμικής Αεροπορίας 1 αντιδρούν επίσης περιλαμβάνουν το “Black Volt” και το “Pure Platinum Blue”, προσθέτοντας μια ενημερωμένη μεσαία σόλα για επιπλέον άνεση και μαξιλάρι με κάθε βήμα.

Στη συνέχεια, σταματήστε να έχετε ένα Air Max 90, ένα Air Max 2090, έναν τύπο μεγέθους αέρα SE και ένα PRM React Vision. Αυτό το κουαρτέτο τονίζεται με μια τολμηρή κίτρινη λωρίδα που φαίνεται να εμπνέεται από την ταινία κινδύνου. Για να το ολοκληρώσετε όλα, ένα Green TN Air Max Plus τελειώνει τη συλλογή.

1
2
3
4

Ξεκινώντας αυτή την εβδομάδα στις 5 Νοεμβρίου, η συλλογή 3M X Nike σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για την καλύτερη ευκαιρία σας να μπω! Ενημερώστε μας ποιο ζευγάρι αισθάνεστε περισσότερο, και σε σχετικές ειδήσεις, το Sacai X Nike Vaporwaffle “Black” και “Sail” είναι οι πιο καυτές κυκλοφορίες αυτής της εβδομάδας!

1
2
3

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.