Πηγαίνετε από 0 έως 100 με το προκαταρκτικό D x Bait x Adidas Nizza HI

Εάν είστε οπαδός του manga, οι δυνατότητες έχετε ακούσει για προκαταρκτική D. Το 1995, συνέχισε να παρασύρεται σε καταστήματα κωμικών βιβλίων σε όλο τον κόσμο για σχεδόν δύο δεκαετίες μέχρι να τελειώσει το 2013. Για να γιορτάσει οκτώ χρόνια επειδή ο τελευταίος τόμος, το Bait έχει συνεργαστεί με τις τρεις λωρίδες για το προκαταρκτικό D x Bait x adidas Nizza Γεια, καθώς και είναι τόσο γρήγορα όσο παίρνει.

Το δεύτερο πάνινο παπούτσι που εμπνέεται από το manga για να βρει από το ιαπωνικό κατάστημα αυτό το καλοκαίρι, επειδή το μονοπάτι Guy X Bait x adidas Montreal 76, αυτό το Nizza HI διαθέτει ένα τραγανό λευκό χρώμα που είναι ένα νεύμα στο Trueno Ae86 που οδηγεί Mc Takumi Fujiwara σε όλη τη διάρκεια Ολόκληρη η σειρά. Τρεις ραφές ραφής διατρέχουν τις πλευρές καθώς και τα μέσα, ενώ το “αρχικό D” branding μπορεί επίσης να ανακαλυφθεί κατά μήκος των πλευρικών τοιχών επίσης.

Εικόνα μέσω δόλωμα
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω δόλωμα
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Το μέτωπο καθώς και το πίσω σπορ ελαστικό πέλμα, ενώ το “Fujiwara Tofu Shop” μπορεί να ανακαλυφθεί με την μεσαία σόλα, οριστικοποιώντας τον ειδικό σχεδιασμό adidas.

Αναμένεται να προσγειωθεί στις 30 Ιουλίου στο Bait Japan καθώς και σε συγκεκριμένα καταστήματα κεφαλαίων των ΗΠΑ, είναι δύσκολο να δηλώσουμε εάν το προκαταρκτικό D x Bait x adidas nizza hi θα πέσει εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και στην Ευρώπη, οπότε φροντίστε να Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε για αυτή τη συνεργασία, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να πάρετε την καλύτερη εμφάνισή σας ακόμα στο Gundam X Nike SB Dunk High “Project Unicorn”!

Εικόνα μέσω δόλωμα
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω δόλωμα
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.