Ο Justin Bieber αποκάλυψε ως νέο πρόσωπο του Balenciaga

τον αγαπά ή τον απεχθάνει, φαίνεται ότι ο καναδικός ποπ megastar Justin Bieber είναι νεκρός για να παραμείνει στο προσκήνιο. Μετά την κυκλοφορία του Kith X Balenciaga Runner πριν από λίγες εβδομάδες, το ισπανικό σπίτι μόδας ανακοίνωσε τώρα τον Justin Bieber ως το τελευταίο αστέρι της εκστρατείας. Ο δημιουργικός σκηνοθέτης Demna Gvasalia συνήθως κατευθύνει καθαρά από την επικύρωση υψηλού προφίλ, οπότε αυτός ο σύνδεσμος έχει αποτελέσει έκπληξη για πολλούς.

Καταγράφηκε από τον Αμερικανό φωτογράφο Katy Grannan, ο Bieber θέτει μπροστά σε ένα ουδέτερο χώρο στάθμευσης ντυμένο εξ ολοκλήρου σε μια πλήρη εφαρμογή Balenciaga. Στο επάνω μέρος του συνόλου, ο Bieber κάμπτει ένα υπερμεγέθη μαύρο δερμάτινο σακάκι που φαίνεται να είναι στρωμένο με ένα μαύρο hoodie. Αντίθετα, ένα απλό λευκό μπλουζάκι μπορεί επίσης να δει κάτω. Στο κατώτερο τμήμα της τοποθέτησης, ο τραγουδιστής αθλείται ένα ζευγάρι φαρδιά sweatpants με μια υψηλή μέση που μπαίνει σε λευκές κάλτσες, καθώς και ένα ζευγάρι των προαναφερθέντων δρομέων Kith X Balenciaga στα πόδια.

Ο Bieber ακολουθεί τα βήματα του συναδέλφου μουσικού Cardi B ως ένα από τα λίγα αστέρια που θα εμφανιστούν στο προσκήνιο από την ισπανική μάρκα, τόσο φυσικά, είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τι ισχύει η συνεργασία στο μέλλον. Σε άλλες ειδήσεις, ο Bad Bunny συνδέεται με τον Adidas και τον Cheetos για να γιορτάσει τον ισπανικό πολιτισμό.

Εικόνα μέσω Balenciaga/Katy Grannan

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.